Transport

Als klant van De Mooij Zoetermeer kunt u rekenen op dienstverlening op maat. Wij denken graag met u mee. Of het nu om een pallet gaat of een volle lading. Ook voor last-minute of spoedopdrachten kunt u op ons rekenen. Wij zullen altijd tot het uiterste gaan om alles in goede banen te leiden.
Dagelijks vervoeren wij groenten en fruit van Nederland naar België en weer terug. Dit doen wij met ons modern wagenpark en met gemotiveerde chauffeurs. Zijn wij niet in de gelegenheid om zelf de opdracht voor u uit te voeren dan kunnen wij een beroep doen op een vast netwerk van zelfstandige transportondernemingen die ook gespecialiseerd zijn in het vervoer van groenten en fruit. Op deze manier zijn wij altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

Onze dagelijkse locaties

NEDERLAND

Schiphol – Amsterdam

Den Haag – Zoetermeer

Bleiswijk – Waddinxveen

Westland – Haven Rotterdam

Barendrecht – Breda

BELGIË

Meer – Hoogstraten

Antwerpen – Sint Katelijne Waver

Brussel – Zaventem

Evergem – Roeselare

Sterke punten & Kwaliteiten

Kwaliteit

Interactie met de klant bevordert een optimale verstandhouding. Omdat we onze klanten zien als partners, en zweren bij een nauwe samenwerking, kunnen we sneller anticiperen op de logistieke vragen en op veranderingen binnen uw bedrijf. Zonder daarbij aan kwaliteit te verliezen.

Centrale locatie

De Mooij Zoetermeer is gevestigd in Zoetermeer, dichtbij de grootste haven van Europa in Rotterdam. Daarnaast heeft De Mooij Transport een directe link met de grootste groenten-en fruitveiling van Europa en in het hart van België tussen Antwerpen (oa haven) en Brussel (Zaventem). Vanuit deze beide centrale locaties kunnen we onze klanten over het hele land een snelle en efficiënte service bieden, aangepast aan hun specifieke wensen.

Flexibiliteit

Onze expertise spitst zich uitsluitend toe op het gekoelde transport van groenten en fruit. Door onze vloot en ons geschoold personeel zijn we er van overtuigd dat we uw producten op een perfecte manier van A naar B kunnen brengen.

Laat ons uw transport regelen

Heeft u een opdracht voor ons? Of heeft u zeer specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.